Πήραν δάνειο οι Αμερικανοί από τους εξωγηινους;




WASHINGTON - O Πρόεδρος Ομπάμα πριν αναλάβει την προεδρεία των ΗΠΑ, είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη του κίνηση θα ήταν να φέρει την οικονομία πάλι στο σωστό δρόμο. θα το πετύχαινε δίνοντας ένα τέλος στα προνόμια του τραπεζικού συστήματος.

Ο Πρόεδρος ισχυρίζονταν ότι η παράνο


μη τακτική, με τη χρήση εικονικών εταιρειών, και με ψεύτικα ονόματα, κοστίζει στην αμερικανική κυβέρνηση σχεδόν 500 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. ο Zbruz Fxxzl, Γενικός Διευθυντής της Qwoak Intergalactic Ταμιευτηρίου και Δανείων, δήλωσε ότι οι πλούσιοι ανησυχούσανε να μην αυξήσει τους φόρους και να μην καταργήσει τις φοροαπαλλαγές τους.

Σκέπτονταν λοιπόν να βρουν τρόπο να μεταφέρουν τα λεφτά τους, αλλού και μάλιστα όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, να τα μεταφέρουν εκτός του πλανήτη γη.


Πρόσφατα ο πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε νόμο για ένα πακέτο κινήτρων για επενδύσεις, ύψους ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων, χωρίς καμιά δραματική αύξηση της φορολογίας.

Πολλοί από τους κορυφαίους επικριτές του προέδρου είχαν αμφισβητήσει ότι θα βρισκόταν τράπεζα που θα του έδινε τα χρήματα αυτά, γιατί ο Ομπαμα δεν θα είχε λεφτά να τους εξοφλήσει.

Να όμως που οι τράπεζες, όπως Qwoak Intergalactic Ταμιευτήριου και Δανείων και το Τρίτο Πρώτη Τράπεζα της Βόρειας Bffgling τον έχουνε δανείσει .

Αναρωτιόνταν λοιπόν που βασίστηκαν οι τράπεζες αυτές και πήρανε αυτό το ρίσκο; Την απάντηση φαίνεται ότι την έχουμε τώρα.

Ο οικονομικός εμπειρογνώμονας Suze Orman, δήλωσε σε ένα blog post. Ξέρουμε ότι οι τράπεζες αν δεν έχουν κέρδος δεν δίνουν χρήματα. Σε αυτήν την περίπτωση τα χρήματα δίνονται από εξωγηινους σε χρυσό μέσω των τραπεζών αυτών. Αντάλλαγμα ζητούν να πάψει η Αμερική να δανείζετε από την Κίνα .



"Θα είναι πολύ εύκολο για τον πρόεδρο Ομπάμα και την υπουργό εξωτερικών κα Κλίντον να λάβει μια σθεναρή στάση έναντι παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην Κίνα.

Με την κυβέρνηση να παίρνει δάνεια από τους αλλοδαπούς, μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε και να κερδίσουμε έναν πόλεμο εναντίον της Κίνας. Θα μπορούσαμε να πείσουμε τους Κινέζους να απελευθερώσουν το Θιβέτ.
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9623.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις