Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΜΑΣΩΝΟΣ...!!!
Ο Σαμαράς γόνος όχι μόνο της "Οικογενειοκρατίας", αλλά και της... Μασονίας!

Αγαπητοί,
Επειδή πολλά και διάφορα λέγονται και γράφονται αυτό τον καιρό περί του κ Σαμαρά, ότι δήθεν η υποψηφιότητά του αποτελεί… «πλήγμα στην Οικογενειοκρατία και τα τζάκια», καλό είναι να ξυπνήσουμε από το παραμύθι της ομαδικής ύπνωσης που επιχειρεί να μας επιβάλει το «σύστημα Σαμαρά-ΠΑΣΟΚ» και να δούμε κατάματα την ιστορική αλήθεια.
Ο κ. Σαμαράς είναι όχι μόνο εκλεκτός «γόνος» ισχυρών «τζακιών» που πρωταγωνίστησαν στην σύγχρονη ελληνική ιστορία (πώς άλλωστε θα επιλεγόταν ως υποψήφιος Βουλευτής σε ηλικία μόλις… 26 ετών!), αλλά και γαλουχημένος σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με ισχυρές μασονικές επιρροές και διασυνδέσεις.
Εκτός από την ισχυρή πεποίθηση, ότι και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είναι Μασόνος (μέλος των «Στοών» Καλαμάτας και Βοστώνης), υπάρχει η ιστορική πραγματικότητα, ότι είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (και «παρατηρητής» της στην Ελλάδα…), σύνοδο της οποίας παρακολούθησε το 1992 στην πόλη Εβιάν της Γαλλίας (να προσεχθούν οι ημερομηνίες σε σχέση με την ίδρυση της ΠΟΛ.ΑΝ. και την ανατροπή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη…)
Ο μεγαλοεπιχειρηματίας, δήμαρχος, βουλευτής και υπουργός προ-προ-πάππους του Εμμανουήλ Μπενάκης υπήρξε Μασόνος.
Ο μεγαλοτραπεζίτης προ-πάππους του Στέφανος Δέλτας υπήρξε επίσης Μασόνος.
Ο βουλευτής και υπουργός παππούς του Αλέξανδρος Ζάννας υπήρξε επίσης Μασόνος.
Ο μεγαλογιατρός πατέρας του Κ. Σαμαράς και ο βουλευτής θείος του Γ. Σαμαράς υπήρξαν επίσης μασόνοι.
Η υποψήφια βουλευτής με την ΕΠΕΚ του Πλαστήρα μητέρα του Ε. Ζάννα υπήρξε "πρωτοπόρος" του μασονικών καταβολών «Οδηγισμού» αλλά και πρόεδρος της ΧΕΝ Ελλάδος οργάνωσης γνωστής για τις μασονικές της διασυνδέσεις.
Ιδού και οι αποδείξεις: http://www.grandlodge.gr/Famous_gr_home.html και http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_09/01/2008_254772

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2012/02/blog-post_6370.html#ixzz2QAEtWOLb

Δημοφιλείς αναρτήσεις