Προσοχή! Πως συμμορία κλέβει στα φανάρια αυτοκίνητα. όλο το κόλπο τους...

Συνέβη  στον άντρα της συναδέλφου μου. Δεν του το πήρανε γιατί είδε από τους καθρέπτες κάποιον σκυμμένο στο πίσω λάστιχο να προσπαθεί να το σκάσει. Κατέβασε ασφάλειες αμέσως. Άναψε φανάρι και πρόλαβε και έφυγε. Μέρα μεσημέρι στην Κατεχάκη.
** ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!! **
****Για όσους δεν το ξερουν, κυκλοφορεί σπείρα η οποία χρησιμοποιεί δύο αμάξια και έναν πεζό και σε κλείνουν στο φανάρι, ενα αμάξι εμπρος και ένα πίσω!! Ο πεζός με σουγιά πάει και σκάει τα λάστιχα κρυφά και μετα σε ειδοποιεί οτι έχεις λάστιχο. Κατεβαινεις εσύ έξω να το δεις και μπαίνει μέσα αυτός που σε ειδοποίησε, κλεβει το αμάξι σου και φευγουνε και οι τρεις!!! Κυρίως ψαχνουνε για νεαρες κυρίες σε στενα φανάρια που χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο να περάσει!!!
**ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ όταν οδηγείτε μέσα στην πόλη και αν κάποιος σας πεί οτι έχετε λάστιχο και είστε "φρακαρισμένοι" σε κάποιο φανάρι, μην κατέβετε κάτω επουδενί, συνεχίστε σιγά σιγά το δρόμο σας και μόλις απομακρυνθείτε αρκετά και δεν είναι κανένα αμάξι πίσω σας τότε κατεβείτε να το τσεκάρετε.!!!
********P.S. : Όσο μπορείτε διαδώστε το, όλο και κάποιοι θα σωθούν...
Κοινοποιείται από πολλούς στο facebook ...
http://nyxtobaths.blogspot.com/2013/05/blog-post_5436.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις