Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ






Απορώ με την επιμονή ορισμένων ανεγκέφαλων να πανηγυρίζουν για το λουκέτο που βάζει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, και κατόπιν πίεσης της Τρόικα που ζητά άμεση απόλυση περισσότερων υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, το προσεχές διάστημα.

Πολλοί όπως πάντα χαίρονται που βλέπουν το τυρί, αλλά δεν βλέπουν την φάκα.

Στόχος τους είναι όχι να κλείσουν ενα κανάλι το οποίο όπως αναφέρουν είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης, αλλά να εξαθλιώσουν, όπως και πράτουν, την μεσαία τάξη, και να πολλαπλασιάσουν τους εγγεγραμμένους στο ταμείο ανεργίας.

Μπράβο σας φιλεύσπλαχνοι, που σκέφτεστε τον κόσμο που πληρώνει άδικα ενα κανάλι, που εδω και 40 χρόνια ικανοποιούσε την κομματική σας πελατεία, ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις αποχαυνώνοντας τον ελληνικό λαό με την προπαγάνδα που προωθούσατε, προωθείται, και θα προωθείται πλέον μέσω των ιδιωτικών σας καναλιών.

Είστε, και θα είστε πιστοί δούλοι της Νέας τάξης πραγμάτων, και θα ακολουθείτε κατά γράμμα της εντολές που επιβάλλει η Τρόικα και το μνημόνιο.

Αν το καλοσκεφτούμε, απο την στιγμή που επι της ουσίας δεν υφίσταται κράτος, δεν πρέπει να υφίσταται και κρατική τηλεόραση. Μην νομίζετε όμως οτι δεν θα πληρώνετε το χαράτσι της ΕΡΤ; Το λουκέτο της ΕΡΤ όπως είπαμε είναι προσωρινό και για τα μάτια του κόσμου. Το κανάλι θα ανοίξει ξανά με διαφορετική μορφή.

Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ την λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης, διότι γνωρίζω για το μεγάλο φαγοπότι που παίζεται τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα απο τότε που έχουν κάνει περικοπές στα προγράμματα τους όπως τηλεοπτικές σειρές, ζωντανά προγράμματα, γιουροβίζιον κ.α... δείχνοντας συνεχώς επαναλήψεις.

Ολα αυτα τα χρήματα απο τις δήθεν περικοπές των προγραμμάτων όμως, τις πληρώναμε κανονικά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς βέβαια να γίνει καμία μείωση σε αυτούς, αλλά αντίθετα αυξήθηκαν. Ενδιαφέρθηκε κανείς τόσο καιρό να ανοίξει αυτό το θέμα; Οχι.

Γι αυτό σας προειδοποιώ, μην πέφτετε στη παγίδα των νεοταξιτών, που στόχος τους επαναλαμβάνω δεν είναι η κάθαρση, αλλά η απόλυτη εξαθλίωση.

http://www.katohika.gr/2013/06/o-pragmatikos-logos-pou-evallan-louketo-stin-ert.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις