Συμπληρώνεται σταδιακά το Πάζλ. Θα επαναληφθεί η Ιστορία ; Θα μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ το “Ολοκαύτωμα” των Εβραίων, για να Διεκπεραιώσουν το “Ολοκαύτωμα των Ελλήνων”… Γιατί ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ότι ο Χίτλερ είχε Εβραϊκό Αίμα (DNA ) και ότι 150.000 Εβραίοι υπηρετούσαν στον Ναζιστικό Στρατό που ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ την Ελλάδα και την Ευρώπη;ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΝΟΣ (ΝΟΘΟΣ ΓΙΟΣ) ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ!


Το πάζλ συμπληρώνεται σιγά σιγά… Όταν ο Xίτλερ φυλακίστηκε και το κόμμα του απαγορεύτηκε, τότε τα ποσοστά του γιγαντώθηκαν…

Αναδημοσίευση από Έκτακτο Παράρτημα:

….“Τελικά ο Χίτλερ καταδικάζεται σε πενταετή φυλάκιση, ποινή η οποία είναι, στην προκειμένη περίπτωση, ιδιαίτερα επιεικής. Επίσης το NSDAP διαλύεται και κηρύσσεται εκτός νόμου. Αργότερα, όμως, θα επανιδρυθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Από τα πέντε χρόνια της φυλάκισής του, ο Χίτλερ δε θα εκτίσει ούτε το ένα πέμπτο. Απολύεται τον ίδιο χρόνο κιόλας, στις 20 Δεκεμβρίου 1924, λόγω της αμνηστίας που δόθηκε στους πολιτικούς κρατουμένους. Την παραμονή του στη φυλακή θα τη χρησιμοποιήσει ως συγγραφέας.
Μαζί με τον γραμματέα του, Ρούντολφ Ες (Rudolf Hess), γράφει το πρώτο, αυτοβιογραφικό μέρος του βιβλίου του Ο Αγών μου (Mein Kampf), στο οποίο εξηγεί με σαφήνεια τους πολιτικούς του στόχους και την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού (Nationalsozialismus). (…)
Χάρη στα ρεπορτάζ για τη δίκη γίνεται γνωστός και στη βόρειο Γερμανία ως ο πλέον ριζοσπάστης εθνικιστής πολιτικός της Γερμανίας. Έτσι, γίνεται διάσημος και αποκτά επιρροή και σε πολλά άλλα εθνικιστικά κινήματα εκτός του NSDAP.
Ενώ μέχρι τότε βλέπει τον εαυτό του ως βοηθό («τυμπανιστή») του κινήματος, του οποίου η δουλειά είναι να ανοίξει τον δρόμο για τον «Σωτήρα της Γερμανίας» (για το ρόλο του οποίου προοριζόταν ο Λούντεντορφ), αρχίζει από εδώ και πέρα να βλέπει οριστικά τον εαυτό του στον ρόλο του μεγάλου ηγέτη (Führer).“

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;
Διαβάσαμε ΕΔΩ :“Σύμφωνα με τις πληροφορίες των δημοσιογράφων, ο πολύ γρήγορος Εισαγγελέας του ΑΠ στο πόρισμά του για τη δίωξη της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης, αναφέρει όρους όπως “πρότυπο ναζιστικών συμμοριών” ή, κατά άλλες πληροφορίες, “πρότυπο ναζιστικών κομμάτων”, καθώς επίσης κάνει επίκληση της “αρχής του αρχηγού” (φύρερ πριντσίπ). “

Κύριε Βιαστικέ Εισαγγελεύ…. Γνωρίζετε ποιός ήταν ο Φύρερ; Ποιός ήταν κε Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου ο Φύρερ; από που καταγόταν; Τι ΑΙΜΑ ΚΥΛΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ;

ΕΒΡΑΪΚΟ !!!!!!

κλικ στη φωτό


Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, της Daily Telegraph, και άλλων εφημερίδων του Εξωτερικού, έγινε ΕΡΕΥΝΑ DNA σε 39 Συγγενείς, και απογόνους του Χίτλερ.
Τα αποτελέσματα ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ.
Βρέθηκε Εβραϊκό DNA…
ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ….

Τι έχουν να πούν επ’αυτού οι κύριοι του ΚΙΣ που Μαίνονται για να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τον Αντιρατσιστικό νόμο; “Οι Εβραίοι φοβούνται τον Αντισημιτισμό” γράφουν στην ιστοσελίδα τους….

Ποιοί είναι τελικά οι ρατσιστές και ποιοί οι “Αντιρατσιστές” ;;;
Οι εβραίοι στο στρατό του Χίτλερ είναι οι “αντιρατσιστές” και όσοι ΓΡΑΦΟΥΝ για τα εγκλήματα των Εβραίων στην Ελληνική και Παγκόσμια Ιστορία, είναι οι “Ρατσιστές”;

κλικ στη φωτό
Οι σύνδεσμοι ΕΔΩ και ΕΔΩ


Ποιός ήταν ο Χίτλερ; ποιά η Σχέση του με το Σιωνισμό;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 120.000 Εβραίους Στρατιώτες (μεταξύ αυτών και υψηλόβαθμοι) τους οποίους είχε ο Χίτλερ στο ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ και ΕΛΛΗΝΕΣ
(Είναι γνωστό ότι Έλληνες και ΡΩΣΟΙ από τους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ λαούς πολέμησαν ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στον ΒΠΠ και είχαν τις περισσότερες “ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ” απώλειες …. μετά έρχονται από τους συμμάχους οι Άγγλοι…)

Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ :

(έψαχνε τις ρίζες του στη Γερμανία, και έπεσε πάνω σε Εβραίους Στρατιώτες του Χίτλερ….)

Tο βιβλίο που συνέγραψε είναι αυτό:Με πολλά ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Φωτογραφίες, και ΟΝΟΜΑΤΑ…..

(Κανείς ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ δεν ενδιαφέρθηκε να το μεταφράσει στην Ελλάδα ε; Αφήστε σου λέει, τα γκοίμ τους Έλληνες στη μοίρα τους, δεν ειναι ανάγκη ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ…. ότι τους έσφαζαν ΕΒΡΑΙΟΙ στην ΚΑΤΟΧΗ…) Σύμφωνα με τα ευρήματά του, Υψηλόβαθμοι ΕΒΡΑΙΟΙ στα SS ήταν :


2 Στρατάρχες (Field Marshals)15 Στρατηγοί 2 Στρατηγοί εν ενεργεία (Full Generals)8 Αντιστράτηγοι 5 Αρχιστράτηγοι(με 100.000 άνδρες υπό τις διαταγές τους)

Σε 20 Εβραίους έχει απονεμηθεί το ύψιστο βραβείο του Γερμανικού Στρατού: Ο Σταυρός των Ιπποτών…

Το σχετικό Βίντεο ΕΔΩ:

Καταλάβατε κε Εισαγγελεύ; Υπήρχαν ΕΒΡΑΙΟΙ που ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ του Β’ΠΠ.


Αλλά αυτά δεν θα τα λαβετε υπόψιν…. Μόνο η “Ιστορία” της κας Ρεπούση υπάρχει πλέον…

astikosmythosΠηγή
kerberos-hellas

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΣ ΤΟΥ Α. ΧΙΤΛΕΡ...."Περι Ναζισμου και Ολοκαυτώματος: Ειδικά προς εβραιο-Μογγόλους Ραββίνους Σεφαρντιμ"
Πριν να γεινη Καγκελαριος, ο Χιτλερ βρισκοταν 'η οχι σε συχνη επαφη με τον θιβετιανο "καλογερο της Σαμπαλα" ο οποιος επονομαζοταν "ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΑΡΤΑ", και ο οποιος με διαταγες Δαλάϊ Λάμα, ειχε αναλαβει την μυηση του Χιτλερ;

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ HAUSHOFFER μελος της αντιστοας "THOULE" ητοι μελος ναζιστικης στοας; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ειχε 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στο Θιβετ ο Πατηρ Haushoffer, ιουδαιος ραββινος Βερολινου; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ ραββινος Haushoffer, ο πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ, ο μονος που ειχε δικαιωμα να τον επισκεπτεται στη φυλακη πριν ο Χιτλερ αναριχηθη στην εξουσια; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Lincoln Von Trembits, ιουδαιος ραββινος Ουγγαριας και μαγος, της ναζιστικης στοας "ANENEHRBE" ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ειχε ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στον δαιμονικο Λαμαϊσμο στο Θιβετ; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ηταν πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ραββινος Rosemberg ο οποιος συνεγραψε το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ"; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο ιουδαιος ραββινος Rosemberg εκεινος που μεχρι σημερα αναγνωριζεται απο τους απανταχου Ναζιστες ως "Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ;" ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!


Ηταν 'η δεν ηταν ο Χιτλερ, νοθος γυιος του ιουδαιου βαρωνου Ροτσιλδ (Ροτσιλδ Φρανκφουρτης) με ιουδαια υπηρετρια του; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ο Πατηρ Χιτλερ 'η Χισλερ ο οποιος υιοθετησε τον νοθο τεκνο του ιουδαιου Ροτσιλδ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ.

Ειναι 'η δεν ειναι εβραϊκο το ονομα του χωριου BRAUNAU στο οποιο ζουσε ως τελωνειακος ο πατηρ Χιτλερ; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιοι η πλειοψηφια του ιουδαϊκου χωριου BRAUNAU; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!
Ηταν ιουδαιοι και μαγοι, δηλαδη ηταν χωριο σατανιστων ιουδαιων!!! BRAUNAU: Φυτωριο ιουδαιων μαγων και μεντιουμ....φημισμενων σε ολη τη Γερμανια και Αυστρια.

Τωρα πιο βαθεια; Εκτελεστηκε η' δεν εκτελεστηκε απο το Ρωσικο Συνταγμα του "Αγιου Γεωργιου" ενας ολοκληρος λοχος θιβετιανων μοναχων (φρουρα Βερολινου) με στολες "SS" και ξυρισμενα κεφαλια, επειδη δεν εφεραν ταυτοτητες και θεωρηθηκαν "κατασκοποι";

Ηταν αυτος ο λοχος θιβετιανων η' δεν ηταν η φρουρα της Αρχιραβινειας Βερολινου ανεπισημως, και επισημως Ναζιστικη αντιστοα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ "ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΜΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; Αν εννοειτε το ολοκαυτωμα που διεταξαν ιουδαιοι Ευρωπης, συμφωνουμε.

Τι εχει συμβει εδω; θα σας εξηγησουμε εμεις τα ανεξηγητα και ανεξερευνητα, αφου κανουμε ακομη τρεις ερωτησεις:

Ειναι αληθεια η' οχι οτι μετα την καταρρευση του Γ' Ραϊχ, οι εναπομειναντες ζωντανοι εβραιοθεσσαλονικης εψαχναν να βρουν για να σκοτωσουν τον ραββινο θεσσαλονικης επειδη ειχε αποδειχθη οτι αυτος ο ραββινος ειχε δωσει στη Γκεσταπο τον καταλογο με τα ονοματα και διευθυνσεις ολων των εβραιων θεσσαλονικης; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ηταν ο Αϊχμαν, αρχηγος των των "SS", εβραιος Γερμανιας, ναι η' οχι; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! Ο Ν° 2, Borman; ΕΠΙΣΕΙΣ!!!

Ηταν εβραιος ο ταγματαρχης των "SS", με ονομα ληγον στην κλασσικη εβραϊκη καταληξη - BERGER, εκεινος που διεταξε την γενοκτονια Ελληνων στα Ελληνικα Καλαβρυτα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Εχοντας τις καταφατικες απαντησεις στα ανωτερω ερωτηματα, οπως προκυπτει και απο τα ιστορικα αρχεια Ενοπλων Δυναμεων ΗΠΑ-ΕΣΣΔ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΙΑΣ, ειναι αναγκη να ασχοληθουμε με "ραββινικη ιστορικη ψυχαναλυση" αλλα ανγκαιο αν θελετε να βρειτε το "γιατι" του καταντηματος σας Ω! πρωην εκλεκτε λαε του "Γιαχβε"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_09.html
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/10/dna-150000.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις