ΠΑΡΑΔΟΧΗ - ΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ: EAN ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ!


…εμείς ας συνεχίσουμε να βλέπουμε μπάμπηδες και άρηδες στην τιβι.


«Εμπόλεμη Ζώνη» θυμίζει η Ελλάδα, εκτίμησαν ΟΚΤΩ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, που επισκεύθηκαν τη χώρα και περιόδευσαν σε νοσοκομεία, ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, κοινωνικά ιατρεία και κρατητήρια. Οι γιατροί παρατήρησαν την ταχύτατη μετατροπή της Αθήνας σε τριτοκοσμική πόλή,όπου τα νοσοκομεία καταρρέουν λόγω των μέτρων λιτότητας, ενώ το σύστημα Υγείας θυμίζει εμπόλεμες ζώνες, όπως το Ιράκ. Επίσης, τόνισαν ότι οι πολιτικοί ενσυνείδητα καταστρέφουν το σύστημα Υγείας, προφανώς για να το ιδιωτικοποιήσουν. «Στη Γερμανία δεν νοείται να είναι κάποιος ανασφάλιστος, ακόμα και μακροχρόνια άνεργος» σημείωσε ένα μέλος της αποστολής,καθώς εκεί, με τη συμμετοχή 10 ευρώ για τα νοσοκομεία και 5 ευρώ ανά συνταγή, εξασφαλίζονται όλες οι θεραπείες και εξετάσεις, όσο ακριβές και αν είναι. Αποτέλεσμα, σημείωσε, ελάχιστοι να καταφεύγουν σε ιδιώτες. «Αν οπουδήποτε αλλού εφαρμοζόταν τόσο άγρια λιτότητα, η κοινωνία θα είχε ήδη καταρρεύσει» τόνισε η αποστολή των ακτιβιστών γιατρών.
Η μεταρρύθμιση του υπουργείου Υγείας ενισχύει την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Προφανώς ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης και γενικότερα η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου παραγνωρίζουν το γεγονός ότι η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, όχι προϊόν και εμπόρευμα. Η Κυβέρνηση θα έπρεπε να παραδειγματιστεί σε αυτόν τον τομέα από τη Γερμανία, αντί να παραβιάζει ασύστολα το ανθρώπινο δικαίωμα της πρόσβασης στην Υγεία, και όχι μόνο.
ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: ΠΑΡΑΔΟΧΗ - ΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ: EAN ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/02/ean.html#ixzz2txoRfIWm

Δημοφιλείς αναρτήσεις