ΑΙΣΧΟΣ Ρήμαξαν τα Ελληνικά δάση απο τα τρύπια σύνορα οι Αλβανοί!



Αλβανοί κατσαπλιάδες μαθημένοι στο πλιάτσικο κάνουν καθημερινά ντου στα Ελληνικά δάση και τα πετσοκόβουν αφήνοντας πίσω καμμένη γη! Σκηνή βγαλμένη από τη δεκαετία του ’50 αντίκρισαν οι στρατιώτες που έκαναν περίπολο στην ελληνοαλβανική μεθόριο, όταν είδαν έναν Αλβανό λαθροϋλοτόμο να φορτώνει στο… μουλάρι του τα κούτσουρα που είχε κόψει παράνομα στο ελληνικό έδαφος για να τα μεταφέρει στην πατρίδα του!

Ο 29χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από τη στρατιωτική περίπολο σε δημόσια δασική έκταση στην περιοχή του Τρίλοφου Καστοριάς, όπου έκοβε τα δέντρα χωρίς άδεια από την αρμόδια Δασική Υπηρεσία. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, είχε περάσει από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος συνελήφθη και παραδόθηκε σε άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, οι οποίοι κατάσχεσαν εκτός από την υλοτομημένη ξυλεία ένα αλυσοπρίονο και το φορτωμένο μουλάρι του και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα και παράνομη υλοτομία.

Το άκρον άωτο της ανωμαλίας είναι οτι τα πουλάνε σε Έλληνες που αγοράζουν ξύλα αφού κάποιοι τους άφησαν να ξεπαγιάσουν βάζοντας την τιμή του Πετρελαίου στα ύψη

Αλβανοί λαθροϋλοτόμοι έχουν αφανίσει τουλάχιστον 5.000 στρέμματα δάσους στο Γράμμο μόνο τον τελευταίο χρόνο. Οι τοπικοί φορείς ζητούν την αύξηση του αριθμού των συνοριοφυλάκων και την επάνδρωση των στρατιωτικών φυλακίων της περιοχής για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Hellasforce
Το διαβάσαμε από το: ΑΙΣΧΟΣ Ρήμαξαν τα Ελληνικά δάση απο τα τρύπια σύνορα οι Αλβανοί! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_3892.html#ixzz336csxS4L

Δημοφιλείς αναρτήσεις