Ο μεγαλύτερος προδότης, μειοδότης και εθνικά επικίνδυνος, είναι αυτός που προωθεί τον εθνικό διχασμό.





Το καταλάβατε ή σας έχουν κάνει το μυαλό κιμά; Νομίζετε πως όποιος κουνάει σημαιάκια και κραυγάζει παριστάνοντας τον πατριώτη, είναι κι’ όλας; Για διαβάστε ιστορία…


ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Είτε πουλημένος ειτε ηλίθιος, παραμένει προδότης.
Από σχόλιο του Αριστόδημου
Ο διχασμός των Ελλήνων ήταν ο αιώνιος στόχος του εχθρού, ο αιώνιος εφιάλτης του Έλληνα. Πίσω από κάθε Εθνική τραγωδία, προηγήθηκε το δηλητηριώδες βέλος της διχόνοιας που έσπασε την ισχύ του γένους. Ισχύς εν τη ενώσει και μόνο.

Όλοι λοιπόν οι Έλληνες – πλην της άθλιας, υπερεθνικής σέκτας, των δοσίλογων και των διορισμένων που λυμαίνεται την Πατρίδα μας – οφείλουμε να σταθούμε ενωμένοι. Εθνική Ενότητα για την Λευτεριά και την Αξιοπρέπεια, όχι εμφύλιοι ανταγωνισμοί και σπαραγμοί για να τρίβουν τα χέρια τους όσοι επιβουλεύονται τα σπίτια μας, την ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Οι πολεμιστές της Ελευθερίας έμειναν στην ιστορία και όχι οι ανώνυμοι γραφιάδες, οι “βολεμένοι” των ενίοτε εμπριμέ συμφερόντων, που το σκοτάδι τους διαλύετο πάντα από το άσβεστο, εκτυφλωτικό φως της Γαλανόλευκης. Το φως της Λευτεριάς που μυστηριακά ακολουθούμε στα γονίδια μας και στους Εθνικούς μας Ύμνους.
Έρχεται η στιγμή να αποδείξουμε αν την αξίζουμε, με μοναδικό κριτήριο το αξίωμα που έθεσε ο Εθνικός μας ποιητής στον Εθνικό μας Ύμνο: “Αν μισούνται ανάμεσά τους, δεν τους πρέπει λευτεριά..”

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Ο μεγαλύτερος προδότης, μειοδότης και εθνικά επικίνδυνος, είναι αυτός που προωθεί τον εθνικό διχασμό. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/blog-post_2887.html#ixzz35ekzjPCp

Δημοφιλείς αναρτήσεις