5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!






H Επίγνωση της κατάστασης είναι ένα σημαντικό εργαλείο στο οπλοστάσιο σας, όσον αφορά την επιβίωση. Τις περισσότερες φορές, απλά βλέποντας τον κίνδυνο που βρίσκεται μπροστά μας μπορούμε να αποφύγουμε τους κινδύνους που παρασύρουν τους περισσότερους ανθρώπους, κινδύνους τους οποίους αγνοούν.Το κλειδί για την επίγνωση της κατάστασης είναι η έντονη παρατήρηση - παρατήρηση των καταστάσεων, των πραγμάτων, ακόμα και των ανθρώπων. Και αυτή η επίγνωση της κατάστασης ανθρώπων περιλαμβάνει τη μελέτη της γλώσσας του σώματος - την μελέτη των γύρω σας.




Η γλώσσα του σώματος είναι κάτι που όλοι εκπέμπουν, ως επί το πλείστον ασυνείδητα. Εκδηλώνεται με τις υποσυνείδητες στάσεις, τις εκφράσεις του προσώπου και τις θέσεις των χεριών. Ο τρόπος που εμείς οι ίδιοι κινούμαστε λέει πολλά σε όσους μπορούν να διακρίνουν τι σημαίνουν αυτά τα σημάδια.




Οι περισσότεροι ερασιτέχνες παρατηρούν μόνο στο πρόσωπο, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει.




Πριν αναφέρω τι πρέπει να αναζητήσουμε, πρέπει να απαντηθεί ένα θεμελιώδες ερώτημα : γιατί πρέπει να μπούμε στον κόπο να παρατηρούμε τη γλώσσα του σώματος ;




Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι:





Η γλώσσα του σώματος μας δίνει έγκαιρη προειδοποίηση σχετικά με τις ενέργειες που ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων είναι έτοιμη να αναλάβει.
Η γλώσσα του σώματος μας δίνει ένα παράθυρο στο μυαλό του ατόμου, μας λέει ποια είναι η τρέχουσα συναισθηματική του κατάσταση.
Η γλώσσα του σώματος είναι μια συσκευή έγκαιρης προειδοποίησης που έχει κατασκευαστεί σε κάθε ανθρώπινο ον.

Με λίγα λόγια, ο τρόπος που ένα άτομο φέρει τον εαυτό του σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μας δίνει μια πολύτιμη διορατικότητα ως προς το εάν αποτελεί απειλή για εμάς ή όχι.




Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι πρέπει να προσέξετε:




1. Το πρόσωπο: Το πρόσωπο είναι αφενός το πιο εκφραστικό μέρος του σώματος , και από την άλλη πλευρά, αυτό που χειραγωγείται πιο εύκολα. Οι ειδικοί είναι σε θέση να ελέγχουν σχολαστικά τις εκφράσεις του προσώπου τους, έτσι ώστε να είναι δυσανάγνωστες (π.χ. το πρόσωπο ενός παίκτη του πόκερ), ενώ οι ερασιτέχνες παρουσιάζουν νευρικά χαμόγελα και πολλές συσπάσεις του προσώπου. Αγνοούν τα σημάδια μέσω των οποίων μπορούν να ελεγχθούν και έτσι χειραγωγούνται, και επικεντρώνονται σε εκείνα που δεν μπορούν:




Διαστολή της κόρης: Η ανθρώπινη πάλη ή η αποφυγή της είναι κάτι που λίγοι άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν. Ο εγκέφαλος σηματοδοτεί στο σώμα να πετάξει αδρεναλίνη στην κυκλοφορία του αίματος αυξάνοντας τον καρδιακό ρυθμό και την διαστολή των κορών των ματιών (καθιστώντας τες μεγαλύτερες). Καθώς οι κόρες διαστέλλονται, η περιφερική όραση στενεύει - αυτός είναι ένας μηχανισμός που σχεδιάστηκε για να μας βοηθήσει στο να αντιμετωπίσουμε άμεσα την απειλή. Οι άνθρωποι όταν δρουν επιθετικά ή εκτελούν μια βίαιη πράξη, έχουν συνήθως τις κόρες τους διασταλμένες στο μέγεθος των πιατών πίτας.








Σφυγμός: Καθώς αυξάνεται η επιθετικότητα μαζί αυξάνεται και ο καρδιακός ρυθμός καθώς και η αρτηριακή πίεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένας παλμός, ο οποίος είναι ορατός, να σφυροκοπάει το λαιμό και τους κροτάφους. Και πάλι, αυτό είναι δύσκολο ή αδύνατο για τους περισσότερους ανθρώπους να το ελέγξουν.
Ιδρώτας: Μια αύξηση του καρδιακού ρυθμού προκαλεί ακούσια ιδρώτα, τον οποίο και πάλι, ακόμα και οι επαγγελματίες δεν μπορούν να ελέγξουν επαρκώς.
Στόμα: Εκτός από προφανείς εκφράσεις, ένα ανοιχτό στόμα συχνά εμφανίζεται όταν ένα άτομο δεν μπορεί να πάρει αρκετό αέρα από τη μύτη του και αναπνέει γρήγορα.
2. Άνω Κορμός: Το άνω τμήμα του κορμού αποκαλύπτει δύο σημαντικές ενδείξεις για όσους είναι αρκετά πρόθυμοι να τις τηρούν. Η πρώτη ένδειξη είναι οι ώμοι - κρέμονται οι ώμοι φυσικά σε μια χαλαρή στάση, ή είναι σφιχτοί και ανυψωμένοι; Ένα πρόσωπο που είναι έτοιμο να χτυπήσει ή να κινηθεί συχνά αυτή η πρόθεση του φανερώνεται από τον τρόπο που φέρνει τους ώμους του. Η δεύτερη ένδειξη είναι η άνω περιοχή του θώρακα, η οποία σχετίζεται με την αναπνοή. Κανονικά, οι άνδρες αναπνέουν από το στομάχι, ενώ οι γυναίκες από το στήθος, αλλά όταν υπάρχει δράση , τα δύο φύλα τείνουν να αναπνέουν με ένα ρηχό τρόπο από το στήθος τους. Μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε την ταχεία άνοδο και την πτώση του στήθους ως απόδειξη της δύσκολης αναπνοής.
3. Τα χέρια και οι βραχίονες: Όπως είπε ένας έξυπνος αστυνομικός - τα πόδια ποτέ δεν σκότωσαν κανέναν . Όταν τα χέρια αιωρούνται γύρω από τη περιοχή της μέσης αποτελούν απειλή. Ανά πάσα στιγμή, το πρόσωπο θα μπορούσε να εμφανίσει ένα όπλο, και έτσι είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα χέρια στενά ανά πάσα στιγμή. Ενώ ενδείξεις όπως σφιγμένες γροθιές είναι μια προφανής ένδειξη επιθετικότητας, να έχετε κατά νου ότι πολλές επιθέσεις προέρχονται από τη θέση των σταυρωμένων χεριών ή των χεριών στις τσέπες.
4. Πόδια και τα άκρα ποδιών: Κατά κύριο λόγο, αυτό που ψάχνουμε εδώ είναι η στάση. Όπως συμβαίνει συχνά υποσυνείδητα, οι άνθρωποι θα τείνουν τον εαυτό τους ως λεπίδα προς μια ορατή απειλή. To Blading (λεπίδα) αναφέρεται σε μια στάση του στυλ μάχης, όπου το κυρίαρχο πόδι είναι πίσω από το μη κυρίαρχο πόδι και οι ώμοι ανοικτοί . Το Blading χρησιμεύει επίσης ως μια δεύτερη ένδειξη, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μεταφέρουν ένα κρυφό όπλο το οποίο υποσυνείδητα θα χρησιμοποιήσουν για να προστατευτούν.
5. Το Συνολικό πακέτο: Τέλος, ψάξτε για προειδοποιητικά σήματα κίνησης, νευρικές συσπάσεις που σηματοδοτούν ότι το άτομο είναι έτοιμο να δράσει. Δύο κοινά σημάδια της επικείμενης δράσης είναι ο βηματισμός και η στήριξη στις μύτες των ποδιών. Πολλές επιθέσεις αρχίζουν με ένα άτομο να βηματίζει πέρα δώθε και, στη συνέχεια, να εξαπολύει επίθεση περίπου στο κέντρο. Πολλές μάχες ή η αποφυγή αυτών αρχίζουν με το άτομο να σηκώνεται στις μύτες των ποδιών του, όπως ο δρομέας πριν από την εκπυρσοκρότηση του όπλου της αφετηρίας.
Η ικανότητά σας να αναγνωρίσετε τα παραπάνω σημάδια έγκαιρης προειδοποίησης θα μπορούσε να σας δώσει πολύτιμα δευτερόλεπτα για να αποφασίσετε, να σώσετε τον εαυτό σας ή να αποτρέψετε την καταστροφή.

Από offthegridnews
Απόδοση Κειμένου dorieas

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: 5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/04/5_25.html#ixzz2zyYGdYbR



http://hfaisteio.blogspot.gr/2014/04/5_26.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις