Ουγγαρία: Δεν θα επιτρέψουμε σε συμμορίες μουσουλμάνων να κυνηγάνε τα παιδιά και τις γυναίκες μας

 Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, καταδίκασε σε υψηλούς τόμνους την αποτυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διαχειρισθεί την προσφυγική κρίση.

Κατά το ετήσιο διάγγελμά του προς τον λαό της Ουγγαρίας καταφέρθηκε τόσο κατά των «προσφύγων», όσο και κατά των Βρυξελλών για την πρόθεσή τους να επιβάλουν ποσοστώσεις για την εισδοχή μουσουλμάνων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
«Πρέπει να σταματήσουμε τις Βρυξέλλες. Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να μας φορτώσουν τις συνέπειες της εσφαλμένης τους μεταναστευτικής πολιτικής. Δεν θέλουμε να κάνουμε εισαγωγή εγκληματικότητας, τρομοκρατίας, ομοφοβίας ή αντισημιτισμού στην Ουγγαρία», σημείωσε συμπληρώνοντας πως το σύστημα των ποσοστώσεων ενδέχεται να προκαλέσει τη διάλυση της Ευρώπης.

«Δεν θα υπάρξουν περιοχές ανομίας στις ουγγρικές πόλεις. Δεν θα υπάρξουν ταραχές, δεν θα υπάρξουν εμπρησμοί σε προσφυγικούς καταυλισμούς και δεν θα υπάρξουν συμμορίες που θα κυνηγήσουν τις συζύγους και τις κόρες μας», τόνισε.

«Στην Ουγγαρία, θα δράσουμε προληπτικά και θα τιμήσουμε ακόμη και την μικρότερη απόπειρα για τέτοια πράγματα«, ανέφερε ο Ορμπάν προειδοποιώντας ότι θέλει να ενισχύσει τον υπάρχοντα φράκτη που έχει υψώσει στα νότια σύνορα της χώρας του και ενδεχομένως να τον επεκτείνει.

«Το μεταναστευτικό κύμα μπορεί να εμποδιστεί. Η Ευρώπη είναι μία κοινότητα μισού δισεκατομμυρίου ανθρώπων, μεγαλύτερη από τη Ρωσία και τις ΗΠΑ μαζί. Η Ευρώπη έχει την τεχνολογία, τη στρατηγική και την οικονομική ισχύ για να υπερασπισθεί τον εαυτό της», κατέληξε.

Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις